Omgeving

Omgeving

Doezum ligt in de gemeente Grootegast, een van de vier Westerkwartierder gemeenten. De omgeving biedt vertier voor jong en oud. Loop- en fietsroutes, zwemgelegenheden, uitgaansgelegenheden of toeristische trekpleisters. Op landgoedjonker.nl vindt tips en links naar andere websites.

Tips

Iedere vrijdagmorgen markt in Grootegast tegen over het Gemeentehuis van 8.00 - 12.00 uur.

Openlucht zwembad de Woldzoom(afgelopen jaar het mooiste zwembad geworden van de provincie Groningen) zit op loopafstand, dus wanneer u uw camper geparkeerd hebt, kunt u daar terecht voor een frisse duik. Op fietsafstand  Zwembad Eekeburen (overdekt).

Doezum ligt in het Zuidelijk Westerkwartier een gebied dat bekend is vanwege zijn coulisselandschap; een afwisseling van houtwallen, poelen en kleine landbouwpercelen. Het andere deel van het Westerkwartier heet Middaghumsterland en bestaat uit de gelijknamige vroegere eilanden Middag en Humsterland. 

In de omgeving van Doezum zitten natuurgebieden zoals de Mieden en het Trimunt, verder zitten er overal in het Westerkwartier kleinere trekpleisters die vaak gecombineerd worden met wandel- en fietsroutes. 

Als u (met uw camper) iets verder reist zijn de Stad Groningen, het Lauwersmeergebied en veel mooie Drentse, Frieze en Groningse plaatsen binnen een half uur bereikbaar.
Bushalte op 100 mtr. afstand.
Legiomuseum Grootegast(www.legiomuseum.nl)Abeltasman                    (www.abeltasman.org)Het Blotevoetenpad

 

 

Links
Gemeente Grootegast
Gemeente Marum
Gemeente Leek
frauen kennenlernen malta

http://patrickbaty.co.uk/ 

writing assignment persuasive essay night(algemene informatie)
personal statement pay online 
(natuur in het Westerkwartier)
relative versus absolute dating techniques
 (initiatief voor taal en cultuur)
-JWG campers Grootegast (verkoop en reparatie)

(toeristische informatie)
 free dating service portland oregon